News55

Ingemar Stenmark överraskade gästerna med sitt eget bröllop

Artikelbild
Arkivbild/TT
Gabriella Lahti
Gabriella Lahti
Uppdaterad: 02 mars 2016Publicerad: 02 mars 2016

Gästerna anade inte att kalaset skulle förvandlas till bröllop. Ingemar Stenmark och hans sambo Tarja Olli gifte sig den 16 januari, det rapporterar Hänt i Veckan.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det var på trettondagsafton som 70 vänner till alpinlegendaren Ingemar Stenmark och sambon Tarja Olli kom till vad de trodde var ett gemensamt födelsedagskalas på Bogesunds slott i Vaxholm utanför Stockholm, skriver Hänt i Veckan. Bägge fyller jämt i år, Ingemar Stenmark 60 och Tarja Olli 50.

Överraskade gästerna

Men innan middagen försvann värdparet diskret och gästerna ombads ta plats utefter väggarna. När dörrarna slogs upp insåg gästerna att de plötsligt befann sig mitt i en vigselceremoni.

Vännen Stig Strand, 59, var vigselförrättare. Både Ingemar Stenmark och Tarja Olli gav höga och tydliga ”ja”, skriver Hänt i Veckan.

“Kände mig absolut hedrad”

Till Expressen säger Stig Strand att det var ett “trevligt, borgerligt bröllop” där han fick äran att vara vigselförrättare.

– Det var Ingemar som hörde av sig. Jag kände mig absolut hedrad.

Ingemar Stenmark träffade Tarja Olli 2006, samma år som han bröt upp med tidigare flickvännen Christina Sylvan. Detta är hans andra äktenskap då han var gift med Ann Uvhagen mellan år 1984 och 1987.

ANNONS

Ytterligare en överraskning väntade under kvällen när Doktor Alban, 58, steg upp på scen och framförde en egenhändigt komponerad kärlekssång till brudparet, enligt Hänt i Veckan.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS