News55

Ingvar Oldsberg smider på sin motattack: "Vi kommer med ett utfall"

Artikelbild
Anton Hagwall
Anton Hagwall
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 12 feb. 2018

Ingvar Oldsberg ger inte upp efter att han fick sparken som programledare för Bingolotto i höstas. Nu har han skaffat sig ytterligare en advokat och förbereder en motattack, skriver Aftonbladet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

I höstas fick Ingvar Oldsberg sparken som programledare från Bingolotto. Uppsägningen kom efter anklagelser mot honom om mobbning och översitteri på arbetsplatsen, vilket i sin tur ledde till en intern utredning kring saken, skriver Aftonbladet.

Utgången blev alltså att Ingvar Oldsberg fick gå på grund av konstaterade “allvarliga arbetsmiljöproblem”.

Själv menade programledaren att arbetsmiljön var ”bättre än någonsin” skriver Aftonbladet och berättar att Ingvar Oldsberg redan tidigare har svarat att han tänker stämma TV4, produktionsbolaget Folkspel och Warner Brothers, och att han nu anlitat ännu en advokat.

      LÄS MER: Anställda om Ingvar Oldsberg: “Han är en mobbare”

Nekar till anklagelserna
Oldsberg själv har helat tiden nekat till anklagelserna och menar att han heller aldrig har fått något tydligt svar på vad de faktiskt bygger på, skriver Aftonbladet.
– Ingen har hört av sig. Det är alldeles oerhört märkligt. Då får jag ta egna initiativ så att vi får fram grejer, men det får advokaterna uttala sig om, säger han till Aftonbladet och fortsätter:
– Det går ju inte. Man måste ju veta vad det är och kunna lägga fram ett försvar med duglighet och förklaring.

Han får medhåll av sin advokat Michael Fischbein som i en tidigare intervju har sagt att det hela är oerhört allvarligt:
– Man ger Ingvar Oldsberg sparken inför hela svenska folket och sedan vill man inte berätta varför, varken för honom eller medierna, säger han till Aftonbladet.

      LÄS MER: “Lögn och kvalificerat skitsnack” – Oldsberg slår tillbaka mot TV4

Planerar “ett utfall”
Oldsberg själv är förtegen om vad han talar om med sina advokater, men säger till Aftonbladet:
– De vill tänka över grejerna och fallet och se vad det landar i. Men vi kommer med ett utfall om hur vi ska attackera det här.

ANNONS

Samtidigt berättar Ingvar Oldsberg att han har ”fler jobberbjudanden än någonsin”, men att han inte vill berätta vilka, skriver Aftonbladet.

   

Upptäck vår ekonomisajt E55ANNONS
Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS