News55

Kritiken mot Soldoktorns kärleksresa - följarna rasar

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 28 dec. 2021

Lotta Engberg och Mikael Sandström är kära som klockarkatter och valde att fly kylan i Sverige. Men nu får de stark kritik för valet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det är många som drömmer sig bort till sydligare breddgrader då Sverige haft flera iskalla dagar med närmare 20 minusgrader. Kärleksparet Lotta Engberg 58, programledare för Bingolotto och Nyhetsmorgon-profilen Mikael Sandström, 63, gjorde slag i saken och bokade nyligen en resa till solen.

De är dock förtegna om destinationen och Mikael väljer att posta en bild på sitt Instagramkonto. Bilden föreställer palmer och ett grönt vatten och i förgrunden syns två champagneglas, men nu rasar följarna och det är blandade känslor i kommentarsfältet. Många önskar dem en trevlig semester medan andra tycker turturduvorna borde stanna hemma med tanke på smittläget och när den nya virusvarianten Omikron har börjat härja i världen.

”Kom inte hem med Omikron sen!”

”Jag drar mig för att resa, vill inte dra runt smitta i länder som vi ser i Sydafrika och Norge nu. Men när självaste doktorn gör det kanske man kan”

”Verkar inte värt om det blir karantän sen, det har man fått nog av”.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS