News55

Nu går kändisparet skilda vägar

Artikelbild
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng
Uppdaterad: 23 juni 2022Publicerad: 23 juni 2022

En känd profil meddelar på sin Facebook-sida att hon och hennes make ansökt om att skilja sig, rapporterar Aftonbladet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

År 2014 träffades före detta finansministern Anders Borg och Army of Lovers-artisten/pr-konsulten Dominika Peczynski. Senare, år 2018, gifte dem sig med varandra. På sin Facebook-sida skriver nu Dominika att paret har valt att gå skilda vägar.

”Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid. Inga kommentarer. Slut på meddelande.”

Aftonbladet skriver att deras kärlekshistoria inleddes med att Dominika skrev en debattartikel för SVT Opinion. Artikeln fick stor spridning och uppmärksamhet. Den delades hela 21 000 gånger på Facebook. Ander Borg var en av dem som tyckte artikeln var bra och detta uttryckte han i ett mejl till henne. Efter det började kärleken flöda.

År 2018 slog de till med giftermål och de har sedan dess bott tillsammans i en lägenhet på Östermalm i Stockholm. I programmet ”Tillsammans med Strömstedts” på TV4 som sändes i vintras pratade de om kärleken för varandra.

– Det var nästan som en spionnovell. Vi låtsades att vi kindpussades på Arlanda utanför en bokaffär och vi smusslade in ett nyckelkort i min hand till rummet som han bodde i på hotellet, berättade Dominika Peczynski om den första tiden.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

ANNONS