News55

Prins Daniel tar familjebild på barnen - delar med sig på Facebook

Artikelbild
Gabriella Lahti
Gabriella Lahti
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 24 mars 2016

På torsdagen släppte kungahuset en nytagen familjebild där självaste prins Daniel agerat fotograf. Det är första bilden på Estelle och Oscar tillsammans och lagom till påskhelgen tackar Victoria och Daniel för alla gratulationer och lyckönskningar familjen fått.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

“Varmt tack för alla hälsningar, lyckönskningar och gratulationer vi fått i samband med Prinsessan Estelles födelsedag och Prins Oscars födelse. Vi uppskattar all omtanke och att så många delar vår glädje”, hälsade kronprinsessan Victoria och Prins Daniel i samband med en ny bild som de delade med sig av på Facebook.

Varmt tack för alla hälsningar, lyckönskningar och gratulationer vi fått i samband med Prinsessan Estelles födelsedag…

Posted by Kungahuset on Thursday, March 24, 2016

På bilden, som är den första i sitt slag, syns en djupt sovande prins i famnen på storasyster Estelle. Hon håller varsamt det lilla knyttet och tittar ner på sin lillebror med ett stolt leende. Båda är klädda i babyblått och vitt och bilden är tagen på Haga slott av pappa Daniel.

Victoria ställde också upp på bild med den sovande lillprinsen, även hon klädd i färger som matchar Oscars kläder.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är nu båda föräldralediga. Daniel blir först ut att efter påskhelgen börja arbeta igen medan mamma Victoria blir ledig lite till med Oscar, skriver Expressen.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS