News55

Sjösjuk Glenn Hysén nobbar halv miljon

Glenn Hysén
Glenn Hysén, 64, vägrar medverka realityprogrammet Över Atlanten och går därmed miste om en halv miljon kronor. (Foto: Nora Lorek/TT)
Ola Söderlund
Ola Söderlund
Uppdaterad: 06 sep. 2024Publicerad: 05 sep. 2024

Trots att han är förtidspensionerad har Glenn Hysén tackat nej till en halv miljon kronor som han skulle fått om han medverkat i ett populärt tv-program.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Men det är inte för att han inte gillar programmet, Över Atlanten, utan av ett helt annat skäl, berättar Glenn Hysén i podcasten Nemo möter en vän, skriver Hänt.

64-årige Hysén förklarar att han är “sjösjuk”, därför svarar han “aldrig i livet” om att medverka i realityprogrammet. Frågan dök upp och han tackade nej trots att det skulle gjort honom en halv miljon kronor rikare.

Glenn Hysén: Vill inte spy i veckor

Göteborgaren och det tidigare fotbollsproffset, som återkommande stått som reklampelare åt Unibet men även jobbat för Viasat, har annars varit med i ett antal realityprogram.

Men Över Atlanten” är inte aktuellt. Inte en chans.

Han vill inte ligga och spy av sjösjuka i veckor, förklarar han i podden.

Glenn Hysén gick i fjol på a-kassa. Han berättade i Expressen att han förtidspensionerat sig och att ekonomin var rejält knackig under en period.

“Jag var där nere och vände. Sen kom det andra grejer, man har haft en jävla tur också – och nu är det inga problem liksom”, sade Glenn då till Expressen.

ANNONS

Till Hänt har han tidigare sagt att han inte är typen som samlar pengar i ladorna.

“Vadfan ska man med en massa pengar till?. Det är bättre att man kan utnyttja dem medan man kan stå upp”, sade Glenn Hysen då till Hänt.

Läs även: Han må vara en go gubbe – men här är de saker Glenn Hysén stör sig på mest News55

ANNONS

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS