News55

Stina Dabrowski idag – en glad pensionär

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 14 feb. 2022

Hon har intervjuat världskändisar och kungligheter och gjorde sig känd genom sina omtalade hopp i slutet av varje intervju. Det här gör Stina Dabrowski idag.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Stina Dabrowski, 71, var journalisten som hade hela världen som sitt arbetsfält och intervjuade personer som Margret Thatcher, Dolly Parton och Nelson Mandela men insåg tidigt att det inte fanns någon plats för kvinnor att fortsätta synas i TV när man kommit upp i ålder enligt Allas.

– Som kvinna får man inte bli så gammal på tv, menade Stina i Aftonbladet 2013.

Hon gifte sig med 1988 med radio och Tv-producenten Kjell Dabrowski, de skilde sig och gifte om sig igen och har sedan dess varit tillsammans och Stina ångrar ingenting i sitt liv förutom, skilsmässan, har hon berättat i Göteborgs-Posten.

– Jag tillhör absolut inte dem som säger att de inte ångrar någonting. Jag ångrar väldigt mycket, privat är det skilsmässan jag ångrar mest, sa hon då.

Numera har är hon pensionär och njuter oerhört av all ledig tid hon kan lägga på promenader och att tillbringa tid med barnbarnen och vara i trädgården.

–  Jag tycker att jag lever den bästa tiden i livet just nu, pensionärstillvaron är klart underskattad. Man får göra precis som man vill och man gör bara det som är lustfyllt. Jag kan inte nog säga hur mycket jag njuter av att aldrig ha bråttom eller en tid att passa, konstaterar Stina för Aftonbladet 2020.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS