News55

Tareq Taylor och "PT-Sofia": "Tvära kast"

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 19 aug. 2022Publicerad: 19 aug. 2022

Kocken Tareq Taylor och flickvännen ”PT-Fia" verkar ha haft en lite svajig sommar kärleksmässigt. Nu berättar hon om känslorna.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det var i december 2021 som stjärnkocken Tareq Taylor, 53, bekräftade romansen med hälsocoachen och träningsprofilen Sofia ”PT-Sofia” Ståhl, 33, efter att ha brutit upp från ett långt äktenskap med hustrun Kristina.

– Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra. Om jag är kär? Jo, men det är klart jag är kär, berättade Tareq då i en intervju med Aftonbladet.

Sedan dess har paret setts i olika sammanhang men det har stundtals varit svårt att ses då kocken bor och verkar i Malmö och Sofia bor i Stockholm. Midsommar firade hon utan pojkvännen som var borta på inspelning och flickvännen fick hitta ett alternativt, traditionsenligt firande.

”Välkommen till årets variant av midsommar! Edith var hos sin pappa, Tareq borta på inspelning och jag behövde ägna tid åt boken så det blev inte alls traditionsenligt men ändå väldigt mysigt. Klev upp och sprang en runda runt sjön i lugnt tempo”. Hela det här året (livet: -) har erbjudit vad man skulle kunna säga ännu en intensivkurs i personlig utveckling, enkelt har det inte varit men som alltid när man börjar landa: tacksamhet. Den här sommaren har innehållit allt och lite till. Tvära kast och alla känslor. Jag är ännu mer nykär och har fått uppleva drömlika stunder, skriver hon i sin blogg.

Tareq verkar ha fullt upp med diverse åtaganden som lansering av sitt nya vin och medverkande vid olika tillställningar och event där det är mat och dryck inblandat medan Sofia funderar vidare på livet.

Vaknade med en skavande känsla och hela systemet var slitet. Behövde säkert röra på mig men tankarna var inte med på noterna. Vi gick ner till stranden och det hela slutade i någon slags sträcka ut-sekvens som blev balsam för välmåendet”, skriver hon på sin Instagram.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS