News55

Tittarnas kritik mot relationen i NYMO: ”Tycker inte det är ok”

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 30 jan. 2022

Jenny Alversjö och kocken Erik Videgård får kritik från tittarna i ”Nyhetsmorgon”. De ställer sig frågande till hans ständiga medverkan.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

En av programledarna i TV4:s ”Nyhetsmorgon” är Jenny Alversjö, 47, som är omåttligt populär. Hon brukar vara programledare på helgerna då man oftast har en kock i studion, Jessica Frej, Mattias Larsson och Erik Videgård är några av dem.

Nyligen var det Erik Videgårds, 61, tur att medverka i ”Nyhetsmorgons” kök och Jenny var programledare och det är inte första gången som de båda är med, så ofta att tittarna har noterad det och börjar undra.

”Självklart är det Erik Videgård som lagar mat när Jenny Alversjö har Nyhetsmorgon. Är det ett krav att det alltid är mat och att det alltid är Erik Videgård när hon har Nyhetsmorgon? Jag tycker inte att det är OK att de är där tillsammans.”, skriver en person på Facebook.

”Undrar varför är alltid Erik Videgård är med så fort Jenny sänder? Med andra programledare så är det olika kockar i stort sett varje gång. Känns lite konstigt särskilt som man läser att dom reser mycket tillsammans utomlands bla.”, skriver en annan person på Instagram.

Erik och Jenny har dessutom podden 45 minuter AV tillsammans och de båda reser ofta ihop, tittarna tycker det är konstigt att de även har så mycket tv tid gemensamt.

”Nej han måste vi hålla koll på framöver, dyker han upp alltför ofta så är det skumt..”, skriver en tittare.

”De har en podd ihop. Dvs jag tycker att de är alldeles för nära varann.”, säger en annan.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS