News55

Lill-Babs och Peder Lamm till News55 Seniorevent i Göteborg

Artikelbild
Foto: Claudio Bresciani / TT och Malin Hoelstad / SvD / TT
Linnéa Wallin
Linnéa Wallin
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 03 sep. 2016

För tredje året i rad arrangerar News55:s nyförvärv Seniorevent en mässa i Nordstan. Under tre dagar hålls en rad aktiviteter fyllda med glädje och inspiration riktade till alla över 55 år. I år gästas scenen av den folkkära artisten Lill-Babs och auktionsexperten Peder Lamm.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Den 7-9 september slår News55 upp portarna i Nordstan, Göteborg. Under tre dagar hålls en rad aktiviteter, som föreläsningar och seminarier, med inriktning på frågor som berör seniorer. Mässan har sedan start anordnats på ett fyrtiotal orter i Sverige och görs idag under ledning av News55 i samarbete med  PRO och SPF Seniorerna.

– Det känns bra att erbjuda de livserfarna göteborgarna en mässa som verkligen bryr sig om dem och deras frågor, säger Artur Ringart, grundare av News55 och programansvarig för mässan.

Utöver scenprogrammet är ett trettiotal aktörer på plats för att ge information om vård, hälsa, välbefinnande, boende, hjälpmedel, resor och annat som intresserar besökarna.

Få dina gamla saker värderade

Första mässdagen, onsdag, gästas scenen av den folkkäre artisten Barbro “Lill-Babs” Svensson, som underhåller med både musik och anekdoter från sin långa karriär. På torsdagen intar antikexperten Peder Lamm scenen för att värdera besökarnas medtagna föremål.

– Jag ser verkligen fram emot att träffa publiken och se vad de har med sig. Extra roligt är det om det finns föremål med lokal förankring, säger Peder Lamm.

      LÄS MER: Artur Ringart – Nu kan vi satsa ännu mer på er med livserfarenhet

Under fredagen står News55:s medarrangör SPF Seniorerna för sceninnehållet. De bjuder bland annat på linedance, modevisning och liveuppträdanden från The Young Ones och Askimskören. Polismyndigheten kommer även finnas på plats för frågor och svar om brottsförebyggande åtgärder.

ANNONS

Välkommen till tre inspirerande dagar för seniorer – fri entré!

icon_Download_pdf Ladda ner scenprogrammet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS