News55

Tips för vackra läppar till äldre kvinnor

Läppstift
Det är viktigt att välja produkter som inte bara ger färg utan också återfuktar och mjukgör läpparna. (Foto: Pexels)
Cecilia Bolter
Cecilia Bolter
Uppdaterad: 04 sep. 2024Publicerad: 02 sep. 2024

Våra läppar åldras liksom huden och resten av kroppen. Läpparna behåller inte samma ungdomliga spänst som när vi var yngre. Här är några tips till lite äldre kvinnor.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

När det kommer till att hitta det perfekta läppstiftet för äldre kvinnor, handlar det inte bara om färgen, utan också om formeln. Våra läppar förändras med tiden, precis som vår hud, tipsar Vogue.

Det är därför viktigt att välja produkter som inte bara ger färg utan också återfuktar och mjukgör läpparna. Det bevarar dem bättre och håller dem yngre. Här kan du också läsa lite kuriosa om Hollywoodstjärnornas skönhetsideal under Greta Garbos tid.

Här är några av de bästa läppstiften som hjälper till att hålla läpparna smidiga, mjuka och glansiga:

Återfuktande: Chanel rouge Coco ultra fuktbevarande läppfärg

För läppar som behöver extra mycket återfuktning är Chanel Rouge Coco utmärkt. Det är berikat med ingredienser som hjälper till att återställa läpparnas naturliga fukt och som håller dem mjuka och smidiga hela dagen.

ANNONS

Godkänd av sminköser: Victoria Beckham Posh läppstift

Victoria Beckham Posh Lipstick är en favorit bland makeupartister. Läppstiftet har en lyxig känsla och är designat för att vara lätt applicerbart på läpparna samtidigt som det ger en fyllig och jämn färg. Perfekt för den som vill ha ett elegant och sofistikerat utseende.

Röda läppar
(Foto: pexels)
ANNONS

Bästa wet-looken: Gucci rouge de beauté brillant läppstift

För en glansig, “wet-look” är Gucci Rouge de Beauté ett utmärkt val. Det ger inte bara färgen utan också glansen som gör att läpparna ser fylligare och mer ungdomliga ut.

Bästa klassikern: Clinique läppstift

Clinique almost lipstick är en älskad klassiker som är lätt att bära med sig. Den ger en subtil, naturlig färg på läpparna. Den genomskinliga glansen gör att läpparna ser friska och naturligt vackra ut, utan att gå till överdrift.

Lyxigast: Hermès rouge och Hermès satin läppstift

För den som vill skämma bort sig själv med något riktigt lyxigt, är Hermès Rouge Hermès Satin Lipstick ett fantastiskt val. Den satinlika finishen ger en rik, krämig känsla och en långvarig färgeffekt på läpparna.

Matt glansighet: Merit signature lip lightweight läppstift

Om du föredrar en matt yta, men samtidigt undvika torrhet, är Merit signature lip ett bra val. Den lätta formulan ger en mjuk, matt färg som inte torkar ut läpparna, vilket gör den idealisk.

ANNONS
Röda läppar
(Foto: Pexels)

För enkel applicering: Sisley Paris rödglansigt läppstift

Sisley Paris phyto-rouge Shine är perfekt för den som vill ha ett lättanvänt läppstift. Den ger en vacker glans och är enkel att applicera.

Bäst för läppfyllnad: LYS fuktbevarande läppstift med matt yta

För den som vill ha lite extra volym är LYS Beauty speak love moisture matte lipstick ett bra val. Läppstiftet återfuktar samtidigt som det ger en matt yta och en subtil fyllnadseffekt, vilket gör läpparna både fylligare och vackert färgade.

Med dessa läppstift i sminkväskan kan du känna dig säker på att du har de bästa produkterna för att hålla dina läppar återfuktade, mjuka och strålande – oavsett ålder.

Läs också:

Här är gamla Hollywoodstjärnornas hemliga skönhetsknep

ANNONS

Rekordförsäljning för Ingrosso vid lansering

ANNONS

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Cecilia Bolter
Cecilia Bolter

Erfaren journalist som bevakar ämnen som samhälle, hälsa, livsstil och trender för News55

Cecilia Bolter
Cecilia Bolter

Erfaren journalist som bevakar ämnen som samhälle, hälsa, livsstil och trender för News55

ANNONS