A-
A+

Nu är News55 på plats i Almedalen!

Ett år har gått sedan vi lanserade News55 i Almedalen - och nu är vi tillbaka på plats. – Man märker direkt att folk här i Almedalen vet vilka vi är, säger grundaren Artur Ringart.  

Hannes Dükler

Annons

Annons

Annons

Annons

Från i dag söndag och till på torsdag finns vi i Almedalen – igen. Den 28 juni var det nämligen precis ett år sedan vi genom ett rungande upprop mot åldersdiskriminering lanserade News55 här i Almedalen. Sedan starten har vi fortsatt att uppmärksamma viktiga frågor och nyheter för de nära tre miljoner som är 55+ och som många andra annars lätt tycks ”glömma bort”.

Artur Ringart, hur känns det att vara tillbaka i Almedalen?

– Det är väldigt roligt, vi har kommit mycket långt på bara ett år och antalet besökare ökar hela tiden i takt med att folk får kännedom om oss. Jag märker också att folk här i Almedalen vet vilka vi är, Mediesverige är medvetna om att vi finns.

LÄS MER: Vad vet du om Almedalen? (quiz)

Vad händer i Almedalen i år? 

– Vi finns i en monter tillsammans med Almedalsguiden och TT. Dessutom medverkar jag som moderator vid ett antal seminarier.

Och framöver?  

– Vi försöker fortsätta växa på nätet, dessutom ska vi utveckla vårt nya förvärv Seniorevent där vi kommer att närvara på ett stort antal mässor för seniorer runt om i Sverige under det kommande året.

Vad har du själv för relation till Gotland? 

– Jag älskar Gotland. Jag har ett boende i Fårösund vid havet där jag är minst en gång i  månaden, året runt. För mig är Gotland fantastiskt, här finns allt som en mänsklig själ behöver.

Är du på plats i Almedalen? Kom gärna förbi och säg hej. Du hittar oss på plats 424 (nära Kårhuset Rindi) där vi huserar tillsammans med Almedalsguiden och TT. 

Hannes Dükler
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?