A-
A+

News55 Seniorevent i Norrköping är igång!

Barbro "Lill-Babs" Svensson. ARKIVBILD.

Varmt välkomna till News55 Seniorevent i Östergötland med start i Norrköping den 2 november! Ta del av matnyttiga föredrag, ett rikt utbud av utställare och flera stjärnskott på scen, till exempel Barbro "Lill-Babs" Svensson och fysikern och tidsexperten Bodil Jönsson.

News55

Annons

Annons

Nu är det dags igen! News55, tillsammans med SPF Seniorerna och PRO, bjuder på fyra fullspäckade mässdagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+. Först ut är News55 Seniorevent i Norrköping den 2-3 november!

Missa inte att ta del av en mässa som bjuder på både nytta och nöje. En rad utställare kommer att finnas på plats, ta chansen att engagera dig i PRO och SPF Seniorernas verksamheter och se välkända artister och föreläsare ta hem skratt på scenen.

Mässan bjuder på både nytta och nöje

Legendaren Barbro “Lill-Babs” Svensson är en av de som gästar oss på mässan och bjuder på det bästa hon har: nämligen sig själv.

– Jag har stått på scen i hela mitt liv, jag har spelat revy och teater, just nu skådespelar jag i en tv-serie. Jag har fått min publik att skratta, gråta, bli berörda, upprörda. Jag älskar varje del av det jag gör. Så jag är lite av varje, säger Barbro till News55.

Vi får också besök av fysikern, författaren och tidsexperten Bodil Jönsson som under tidigare mässor dragit fulla hus. Vi hoppas på att hon kan ge oss goda råd om både tid och åldrandet.

      LÄS MER: Bodil Jönsson: “Allt handlar om livet – hela livet”

“Inte många vågar prata om den friska ålderdomen”

– Att åldras idag är något helt annat än vad det var för min mammas generation. Vi både hör och ser bättre, rör oss mer och har mindre ont. Trots att de flesta lever den största delen av sitt liv som friska är det inte många som vågar prata om den friska ålderdomen. Men det vågar jag, säger Bodil Jönsson till News55.

Alltså, varmt välkomna till mässorna i Norrköping och Linköping!

Tillfällen:

Norrköping 2-3 november
Tid: 10.00-16.00
Plats: Louis De Geer Konsert & Kongress
Entré: Fri entré

Linköping 29-30 november
Tid: 10.00-16.00
Plats: Missionskyrkan

Annons

Annons

Entré: Fri entré

      LÄS MER: Artur Ringart – Nu kan vi satsa ännu mer på er med livserfarenhet

News55 Seniorevent har anordnats under två års tid på ett fyrtiotal orter i Sverige. Under resten av hösten arrangerar News55 mässor i följande städer: Norrköping 2-3 november, Skövde 21-22 november, Borlänge 15 november, Linköping 29-30 november.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!