A-
A+

Storartad avslutning på årets sista mässa!

Lill-Babs fyller 80 år
STOCKHOLM 20121218

Intressanta föreläsningar, spännande utställare och uppträdanden av bland annat Lill-Babs – det bjöd News55 Seniorevent i Linköping på. – Trevlig stämning, glada ansikten och massor av inspiration. Helt enkelt har vi haft två givande dagar för våra besökare, säger Anton Lindroth, News55:s medarbetare på plats.

Siri Hill

Annons

Annons

– Vi har haft två riktigt lyckade mässdagar i Linköping och välbesökt har det varit också. Det är oerhört kul att se, säger Anton Lindroth, News55:s medarbetare på plats på mässan i Linköpings missionskyrka.

Årets sista mässa bjöd på fullspäckade dagar med inspiration, information och underhållning för alla och envar. De drygt 4 000 besökarna har både fått lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig musik – både nytta och nöje helt enkelt!

Guldkornen under årets sista mässa har varit tre riktiga giganter, berättar Anton Lindroth:

– Björn Eriksson är ju före detta landshövding här i Linköping så han är ett välkänt ansikte och många uppskattade hans föreläsning om kontanthantering. Bodil Jönsson behöver nog ingen närmare beskrivning, hon kommer alltid att vara stor bland våra besökare. Och så har vi naturligtvis Lill-Babs som kört några av sina största hits där många sjungit med. Det har varit mycket lyckat.

Så var alltså årets sista mässa över, men misströsta inte – i februari är vi tillbaka med nya krafter och nya mässor. Den första äger rum den 15-16 februari i Skövde! Håll er uppdaterade på vår hemsida.

– Vi har haft ett lyckat 2016 och nu blickar vi framåt och att göra det ännu bättre 2017, säger Anton Lindroth.

Siri Hill
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!