News55
Detta är en sponsrad artikel

Finns det något godare än det här?

Ulf Elfving
Ulf Elfving
Uppdaterad: 14 dec. 2017Publicerad: 14 dec. 2017

Äntligen på Gran Canaria. Och direkt till en av öns smakligaste attraktioner:  den halstrade anklevern med smördegsbakelse och portvinssås på Anno Domini i San Agustin!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Ja, den rätten är faktiskt värd en resa.  Stora skivor anklever, perfekt halstrade, inbäddade in världens frasigaste smördeg och spetsade med en reduktion på portvin och med en skiva färsk mango, några tunna skivor stekt äpple och sallad med god fransk dressing.

Detta, mina hungriga vänner, är världsklass!

Efter denna lysande entré kan man fortsätta med diverse franska delikatesser på Anno Domini.

Vilket vi gjorde. Berättar mer senare. Och inom några dagar ska vi äta krokodil! Fortsättning följer!

 

ANNONS
Spela klippet

Analytikern: Så kan vi rädda fastighetsmarknaden

Efter en tid av utmaningar börjar fastighetsmarknaden sakta vända uppåt – men vad krävs för att den ska återfå sin fulla styrka? Fastighetsmarknaden börjar visa positiva tecken efter en tuff period av prisfall och låg aktivitet under 2022. Erik Holmberg, marknadsanalytiker på Hemnet, beskriver i E55 studio, dagens fastighetsmarknad som en återhämtning, men påpekar att […]