News55
Detta är en sponsrad artikel

Så tryggar du framtiden med ett Bonum seniorboende i Stockholm

Artikelbild
Story Media
Story Media
Uppdaterad: 01 jan. 2000Publicerad: 01 jan. 2000

Bonum är Riksbyggens koncept med bostadsrätter anpassade för dig som har fyllt 55 år. Bo och Cajs Marie Rangmar bytte sin bostadsrätt mot ett Bonum seniorboende och har idag en tryggare tillvaro. Nu finns nyproducerade lägenheter i Stockholm!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

När man blir äldre vill man känna en ökad trygghet och slippa bekymra sig för när taket ska läggas om, gräset klippas, hängrännorna lagas och snön skottas på vintern. Bonum är sedan 2012 marknadsledande på seniorboendemarknaden med flest byggstarter per år och är Riksbyggens koncept för seniorbostäder anpassade till den seniora målgruppen i Sverige.

– Det är moderna nyproducerade lägenhet i bostadsrättsform. Vi såg att det fattades en aktör som byggde in viktiga funktioner i bostäderna och samtidigt tog fasta på trygghetsaspekten, berättar Mathias Sandberg som är konceptchef för Bonum.

Service och kommunikationer ska finnas inom promenadavstånd från hemmet och bostadsrättsföreningarnas gemensamhetslokaler blir en naturlig mötesplats för de boende. 

– Just kamratskap och trygghet är ett återkommande tema och att många säger att de inte trodde att de skulle få så många nya vänner så sent i livet, säger Mathias.

Själva bostaden är välbyggd med modern teknik och moderna material. Husen är välisolerade och utrustade med energieffektiva vitvaror och uppvärmningssystem. Många hus producerar dessutom en del av sin egen el genom solceller. Allt för en så låg energianvändning som möjligt. 

Här kan du läsa mer om de nyproducerade seniorbostäderna i Stockholm

ANNONS