Gjorde smörgåstårta i dag, för första gången på tio år. Så roligt det var!
Detta är en sponsrad artikel
Smörgåstårta är ju toppen!


Ulf Elfving
Uppdaterad: 28 aug. 2019Publicerad: 28 aug. 2019
ANNONS
Lätt är det ju också. Gott bröd, två sorters fyllning och dekor med det man gillar bäst. Här blev det lax, räkor, löjrom och lite ägg.
Fyllning ett: skagenröra. Fyllning två: mosad tonfisk, bostongurka, finhackat ägg, lite finhackat äpple, majonnäs, crème fraiche och dijonsenap.
(Några råd till dig som inte gjort smögåstårta förut: Kantskär brödskivorna. Använd gärna både ljust och mörkt bröd. Och framförallt: gör tårtan en dag i förväg och låt den vila kallt över natten för att bli lite saftig. Dekorera strax före servering).
Det här måste jag göra oftare!
ANNONS
ANNONS
Senaste nytt
ANNONS