A-
A+

Äntligen ska han bli pappa

Foto: Christine Olsson / TT
Celebriteter, Inrikes, Kultur & Nöje, MusikNews55

Han hann bli 56 år, men nu har det hänt. Han ska bli pappa för första gången. Gratulationerna strömmar in från fans, politiker och artister. Mamma blir "årets kvinna 2021".

News55

Det är på instagram som paret Martin “E-type” Eriksson, 56, och Melinda Jacobs, 38, väljer att annonsera att de väntar barn tillsammans i januari. De lägger också upp en bild där de sitter i en bil, Melinda håller handen om sin ännu lilla gravidmage och E-type tittar kärleksfullt på den.

Det var i april i år som de bekräftade att de var ett par.

“Jag har verkligen träffat kärleken. Det tog tid, som fan. Jag är väldigt lycklig i mitt privatliv i dag”, sa han till Expressen.

Barnet blir E-types första. Melinda Jacobs har flera barn sedan tidigare och driver familjehem sedan 20 år. Hon var familjehemsmamma till “Lilla hjärtat”. Hon har talat i riksdagen om barns rättigheter och blev 2021 “årets kvinna” i Expressen.

Bland de mängder av gratulationer som strömmat in till parets gemensamma instagram-sida syns vännen och moderatledaren Ulf Kristersson, socialminister Lena Hallengren, Viveca Steen, Sofia Wistam, Kristin Kaspersen, kungafamiljen och tusentals andra.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.