A-
A+

Då gör TV4:s succéserie comeback

Kultur & Nöje, Native ArticleNews55

En populär tv-serie i TV4 kommer tillbaka.

TT

Annons

“Solsidan” kommer tillbaka i höst. Den åttonde säsongen har precis börjat spelas in och väntas ha premiär på TV4 i oktober.

Felix Herngren regisserar även denna säsong. Enligt ett pressmeddelande som Aftonbladet har tagit del av kretsar den nya säsongen bland annat kring att Fredde (Johan Rheborg) försöker hantera sin omvärld genom att bygga ett “premium safe room” medan hans fru Mickan (Josephine Bornebusch) funderar över livets gång och om hon verkligen har varit en bra mamma.

Alex (Felix Herngren) gör sitt bästa för att hitta sin plats i varannan vecka-livet efter uppbrottet från ex-frun Anna (Mia Skäringer). Det blir även ett gästspel från komikern och tv-profilen Johanna Nordström.

“Äntligen är vi i gång! Som vi har längtat efter att samla det eminenta gänget igen. Publiken kommer garanterat att känna igen sig i de älskvärda, men långt ifrån felfria karaktärer, som precis som alla andra kämpar för att få vardagen att gå ihop”, säger exekutive producenten Jon Mankell i pressmeddelandet.

“Solsidan” hade premiär första gången 2010.

Henrik Dorsin, Josephine Bornebusch och Felix Herngren under inspelningen av den sjunde 'Solsidan'-säsongen 2019. Arkivbild.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.