News55

Dominika Peczynski om uppbrottet: ”En ständig frustation”

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 12 juli 2022

Nyligen slog makarna Dominika Peczynski och Anders Borgs ansökan om skilsmässa ner som en bomb i det semesterloja Sverige. Nu berättar hon om anledningen till beslutet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det var för några veckor sedan som sångerskan och tv-profilen Dominika Peczynski, 51, ansökte om skilsmässa från Anders Borg, 54, en skilsmässa hon önskade träda i kraft utan betänketid. Det skrev hon själv i ett Facebook-inlägg som många tog del av.

– Anders Borg och jag har gemensamt i dag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid. Inga kommentarer. Slut på meddelande”, skrev hon.

Anledningen till beslutet var helt enkelt irritation som byggts upp under pandemin.

­– Självklart gick det oss på nerverna. Plötsligt satt vi i samma arbetsrum i vår våning under åtta timmar varje dag. Anders hade tidigare haft sitt arbetsliv och jag mitt eget kontor. Sedan såg vi fram emot att träffa varandra på kvällarna. I stället blev det en ständig frustration och irritation. Alla i ett äktenskap kan ha en fnurra på tråden, men jag kände att Anders inte längre uppmärksammade mig som kvinna och jag kände mig förminskad, sa hon till sajten Stoppa pressarna.

Men bara någon dag efter att Dominika basunerat ut nyheten ångade hon sig och drog tillbaka ansökan med förklaringen att hon inte är singel utan fortfarande tänker vara tillsammans med Anders.

– Jag är dock inte singel utan ihop med karln jag skilt mig ifrån… Lite som en nytändning om jag får lov att säga… känns så vuxet att vara gift. Ok, jag är väl barnslig då men alla blir ju saliga på sin fason”, skrev hon sitt Instagramkonto.

Paret gifte sig för fyra år sedan under pompa och ståt i Stockholms judiska församling och på plats var gräddan av Stockholms kändisar.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS