A-
A+

Grundarna har ordet

Native ArticleNews55

News55

Annons

Annons

Annons

Annons

Vi brukar alltid säga att vårt företag startade när Artur blev förbannad där någon gång runt 2015. Orsaken till ilskan var att reklammarknaden inte brydde sig om människor i Arturs ålder.

Även om News55 främst riktar in sig på en årsrik målgrupp så är vi ett företag med en spännande framtid. Vi har gått, från att vara en nyhetssajt, till vad som nästan blivit en folkrörelse. Idag är vi väldigt stolta över att News55 ofta blivit citerade i andra medier, vi har arrangerat en äldreriksdag då statsminister Stefan Löfven talade och vi vågar nog påstå att vi har bidragit till att sätta åldersdiskriminering på kartan. Våra mässor kan bli besökta av 10 % av en kommuns befolkning och förutom att pro­ducera journalistik till nyhetssajten skickar vi varje dag ut ett väldigt populärt nyhetsbrev.

Det är vår övertygelse att News55 kommer fortsätta växa och generera ännu större intäkter. För vi fyller en viktig funktion. Både publicistiskt och kommersiellt. Och det är inte alla företag som kan säga det.

 

Artur Ringart och Fredrik Lundberg

Grundare av News55

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?