A-
A+

Hallå där Lotta Gray, ny medarbetare på News55 med ansvar för innehållet i Premium, hur känns det?

Konst, kultur och nöjeNews55

– Ansvarsfullt, haha, skämt åsido. Det är ett fint uppdrag att förvalta och känns spännande och framåtlutande.

Petra Lundgren

Annons

Annons

Vad kan läsarna förvänta sig? Vad vill du gärna lyfta för ämnen?

– Läsarna kan förvänta sig längre och matigare intervjuer, Söndagsintervjun är ett steg i att öka läsarvärdet där jag möter personer mitt i livet med en erfarenhet och en tillbakablick, som hunnit leva och kan ha perspektiv. Jag är personligen förtjust i att prata med människor, i detta fallet kända personer, som kan bidra med insikter och verktyg hur man tar sig an utmaningar i livet och som hunnit levt!

Vad har du för bakgrund?

– Jag har jobbat 19 år på Hänt i Veckan, med egna artikelserien Lotta möter, samt ansvarat för alla mingelevent i tidningen. Privat har jag drivit min blogg Vimmelmamman i 13 år, samt skrivit biografin ”Himlen kan vänta” (Bonnier). Jag har skrivit krönikor, debattartiklar och allehanda texter i hela mitt yrkesverksamma liv. De senaste två åren har jag jobbat som projektledare på Cancerfonden med deras viktiga frågor.

Vilken är den mest intressanta personen du intervjuat, så här långt, och varför?

– Jag har ju intervjuat Béyonce och Kylie Minouge, men den intervju som jag bär med mig var med teaterdrottningen Vicky von der Lancken som trots en tuff barndom lyckas mot alla odds.

Annons

Annons

Petra Lundgren
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.