News55

Här är den nya TV4-serien med en känd artist och tv-profil

Artikelbild
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 10 juni 2022

Inom kort kommer svenska folket att kunna följa ännu en kändisfamilj och deras vardag. En och annan svordom har utlovats.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Den svenska så kallade ”realityvärlden” växer sig allt större. Tidigare har tv-tablån fyllts med program som ”Wahlgrens värld” och ”Parneviks”. Nu gör artisten och radioprofilen Markoolio, tillsammans med sin mamma Irma Lehtosalo, entré bland realityfamiljerna, skriver Aftonbladet. Serien, som kommer att sändas på TV4 och TV4 Play, kommer att gå under namnet ”Marko och Irma”.

Programmet spelas in under 2022 men kommer att ha premiär först under början av år 2023. Under programmet kommer den som tittar att få följa med Markoolio och hans mamma i deras vardag. Tittare kommer även att få se när mor och son ”brottas med ett hemligt projekt”.

I ett pressmeddelande säger Markoolio:

”Vi kommer bjuda in till vår vardag på gott och ont och okonstlade umgänge. Mamma och jag kommer hänga extremt mycket ihop, alltså tillbringa jättejättemycket tid ihop alltså egentligen alldeles för mycket tid ihop för att det här skall sluta bra haha. Och alla får hänga med i vår galna resa med en och annan finsk svordom”.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

ANNONS