A-
A+

Här är TV4:s nya dejtingprogram för 40+

Kultur & Nöje, TelevisionNews55

Linda Lindorff programleder den nya satsningen i TV4. Det rapporterar Aftonbladet.

Sarah Carlsson

Annons

I det nya dejtingprogrammet “Min mamma, din pappa” ska sju singelföräldrar guidas och övervakas av “kärleksexperter”. Det föräldrarna inte vet om är att det är deras barn som är experterna.

Linda Lindorff är tydlig med att det ska kännas bekvämt för deltagarna, även om det kan vara pinsamt för barnen som tittar.

De kommer inte se guppande täcken och skit. Det här är dejting. Vill man hålla handen och pussas, absolut, Men alkohol och fulla föräldrar som hånglar loss i poolen det är inte så, säger hon till Aftonbladet.

Sju föräldrar och sju barn kommer att delta i programmet och dejtandet pågår i 17 dagar. Singelföräldrarna är mellan 40 och 50 år och kommer att bo i ett lyxhus tillsammans.

Konceptet kommer från det amerikanska “My mom, your dad” och för Lindorff var det självklart att tacka ja till att leda den svenska upplagan. Hon såg alla amerikanska avsnitt i ett svep och det var en särskild del i programmet som hon fastnade extra för.

Tänk när föräldrarna ska checka ut och fattar att barnen har sett allting som de har gjort, säger Linda Lindorff till tidningen.

“Min mamma, din pappa” har premiär våren 2023 på TV4 och TV4 Play.

Sarah Carlsson
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.