News55

Klassisk duo från 80-talet återförenas

Artikelbild
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 14 juli 2022

Fansen har fått vänta i många år, men nu gör den folkkära duon comeback i tv-rutan.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Aftonbladet rapporterar att Kylie Minogue och Jason Donovan återförenas 36 år efter debuten som gjorde dem båda till tv-stjärnor. År 1985 respektive år 1986 inledde de båda sina karriärer i den australiensiska dokusåpan “Neighbours” som i svensk tv kallades “Grannar”. Tillsammans bildade de i serien kärleksparet Scott och Charlene.

Inte nog med att deras rollkaraktärer var kära, så var även fallet i verkliga livet, något som spädde på uppmärksamheten riktad mot dem. Tillsammans skapade de även musik. En av deras låtar, “Especially for you” toppade listor över hela världen och efter musiksuccén lämnade de båda “Neighbours”. 

Båda fortsatte sina musikkarriärer, men på olika sätt. Donovan började spela musikaler och deltog i populära tävlingsprogram såsom “Let’s Dance”. Minogue blev en av världens största popstjärnor och har sålt ut arenaturnéer. Nu tar de en kort paus från musiken för att en sista gång kliva in i rollerna som Scott och Charlene. Så här hyllar Jason Donovan sin medskådespelerska: 

”Så härligt att vara tillbaka med den här absoluta legenden Kylie Minogue. Scott och Charlene sista scenerna”. 

Sedan premiären har 8800 avsnitt sänts. Det sista avsnittet har enligt uppgifter spelats in i juni i år och rykten hävdar att en rad kända ansikten kommer att återvända för finalen. För Kylie Minogue var det inte helt givet att återvända.  

– Länge kände jag bara ”Nja, kanske, hmm, jag vet inte”. Men jag har fortfarande kontakt med Jason och Guy. Jason är lite av en mjukis och han sa: ”Det här kunde vara ett schyst tillfälle att spänna fast bältet” eller som ett ex till mig brukade säga, att knyta ihop säcken och saga tack så mycket, sa hon i en intervju med den australiensiska tv-showen Today.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

ANNONS