News55 skickar dagligt informationsbrev om pandemin till Sveriges seniorer

Senaste NyttNews55

En stor del av News55:s läsare är i riskgruppen för corona. Från och med den 16 mars kommer News55 att skicka ut ett dagligt informationsbrev om pandemin till de drygt 150 000 seniorer som har News55:s nyhetsbrev.

Petra Lundgren

Annons

Annons

Annons

Annons

En stor del av News55:s läsare är i riskgruppen i samband med det stora utbrottet av coronaviruset i Sverige och övriga världen. Många lever därför just nu under stor press och med anledning av detta ställer News55 om stora delar av sitt redaktionella arbete med syfte att sprida uppdaterad och vederhäftig information till de grupper i samhället som har störst behov av detta.

– När hela världen står inför denna otroligt svåra situationen är behovet av saklig och korrekt information större än någon gång under mina snart 25 år som journalist. Vi på News55 känner att vi har ett extra stort ansvar eftersom en betydande del av våra läsare är i riskgruppen och oron är stor, säger Fredrik Lundberg, chefredaktör och medgrundare på News55

Newss55s dagliga informationsbrev kommer att innehålla relevant och viktig information från myndigheter samt artiklar från etablerade nyhetsbyråer och tankar från experter med medicinsk expertis.

– När nätet vimlar av självutnämnda experter vill vi på News55 hjälpa till och bidra till att oroade seniorer ska få så korrekt information som möjligt. Att lyfta fram erfarenhet ligger i vårt DNA, säger Fredrik Lundberg.

Petra Lundgren
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons