Nytt trafikrekord för News55

Inrikes, MedierNews55

För andra månaden i rad slår News55 trafikrekord med 2,5 miljoner sidvisningar i juni. Nyhetssajten för seniorer ligger nu stadigt på över 150 000 unika besökare i veckan.

News55

Annons

Annons

Det är drygt två år sedan News55 lanserade sin nyhetssajt för läsare från 55 år. Under juni hade News55 2,5 miljoner sidvisningar vilket innebär att man för andra månaden i rad slår trafikrekord och har ett konstant antal unika besökare på över 150 000 i veckan. För maj var siffran nästan 1,7 miljoner sidvisningar, något som inföll i samband med att bolaget ansökte om notering på NGM Nordic MTF. News55 har nu godkänts av Nordic Growth Market och första preliminära dag för handel av aktier är 21 juli.

– Kombinationen av ett ökat digitalt fokus redaktionellt samt den uppmärksamhet som vår kommande notering har fått är två tänkbara förklaringar. Men framför allt är det ett bevis på att vår målgrupp uppskattar det vi gör vilket gör oss både tacksamma och uppmuntrade, säger News55:s medgrundare Artur Ringart.

Utöver News55:s spridningsemission och listning har bolaget presenterat flera spännande nyheter den senaste tiden. Bland annat att SVT-profilen Marianne Rundström blir ny krönikör och föreläsare på News55 och att bolaget startar det nya eventkonceptet News55 Seniorfestival.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons