News55

PT-Fia om kärleken till Tareq Taylor: "Ingen av oss duckar"

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 16 juni 2022Publicerad: 16 juni 2022

PT-Fia har varit förtegen om kärleken till kocken Tareq Taylor men nu berättar hon hur de tar sig an utmaningarna i relationen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Författaren och hälsoprofilen Sofia ”PT-Fia Ståhl”, 34, träffade kocken och Tv-profilen Tareq Taylor, 52,  år 2019 när de jobbade tillsammans under programmet ”Lyckomaten” och där och då hände ingenting. Sofia var nyskild och på väg att bygga sitt eget liv med dottern Edith på halvtid men kärlek uppstod någonstans på vägen när Tareq senare kontaktad henne för ett annat projekt.

Numera är de officiellt ett par även om de båda inte är så förtjusta i att prata om relationen som de lyckas odla trots att kocken bor i Malmö och Sofia i huvudstaden.

– Han har blivit enormt viktig på kort tid, viktigare än jag kan uttrycka. Vi påverkar varandra väldigt starkt, vi både utmanar och ifrågasätter varandra, men blommar också ut tillsammans. Den kärlek jag känner nu är något helt nytt för mig, och då har jag ändå upplevt äkta kärlek i mitt liv. Kanske handlar det om att vi är så lika varandra, på tusen olika sätt, alltifrån personlighetsdrag till destruktiva mönster, berättar hon i Amelia.

De båda verkar vara rättframma och tydliga och har lärt sig vikten av kommunikation och har lärt sig att ta tag i problemen direkt när de kommer i stället för att tiga och bygga oförrätter på hög.

­ – Vi har ju båda erfarenheter och mönster med oss, men jobbar på att förändra de saker vi inte vill behålla. Så ingen av oss duckar för problem, utan vi kommunicerar rakt på. När något känns obekvämt så går vi in och analyserar det i stället för att runda saken. Det är härligt och jobbigt.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS