A-
A+

Känd radioprofil räddade man från att drunkna

TT
Kultur & Nöje, MänskligtNews55

Den kända radioprofilen och konstnären gjorde en hjälteinsats när hon räddade mannen från att drunkna. Detta skriver Aftonbladet.

Rikard Jansson

Annons

Annons

Michael Nuri och hans vän var vid Särstabadet i Knivsta för att bada, när Nuri fick en krampattack. Radioprofilen Stina Wollter var också vid badet och uppmärksammade som tur var händelsen. Hon sprang dit på en gång, men väl framme hade Nuri redan sjunkit, berättar Wollter för Aftonbladet

– När det är som mest förtvivlat känner jag hans hand mot min fot och jag förstår att han ligger under mig. Då förstår jag att det handlar om sekunder. Jag tömde mig på luft och sjönk ner mot honom samtidigt som han har min fot. Där får jag tag på hans handled. Då är jag djupt nere och har ingen luft kvar. Det känns som att det är tio meter upp till ytan, säger hon till tidningen.

Wollter får mirakulöst upp Nori på land, och efter ett tag vaknar han till liv. De har träffats igen vid samma ställe för att bearbeta händelsen. Nuri skriver till Aftonbladet att han och Stina Wollter har fortsatt hålla kontakten. 

Annons

Annons

Rikard Jansson
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!