A-
A+

News55:s julklapp hyllas av läsare

MedierNews55

“Tack för den fina gesten”. “Tusen tack för gratiserbjudandet”. “Gillar ni står upp för oss äldre”. Det är några av hyllningarna från er läsare efter News55:s erbjudande om gratis Premium-prenumeration till pensionärer med mindre än 13 000 i pension.

Rikard Jansson

Annons

Annons

– Vi vet att det är många pensionärer som har det oerhört tufft med ekonomin och därför är det kul att vi kunde erbjuda den delen av våra läsare en julklapp. Den fina responsen ger oss alla på News55 en härlig julkänsla, säger News55:s chefredaktör Fredrik Lundberg.

Det var tidigare i veckans om News55 gjorde sin betaltjänst, News55 premium, gratis för de som har en pension lägre än 13 000 kronor. Det fina gensvaret har inte låtit vänta på sig och reaktioner från läsarna låter som följande:

Stina skriver:

“Jag vill bara tacka för den fina gesten att låta pensionärer med låg pension läsa News55 gratis! Eftersom det främst handlar om kvinnor med så låg pension så vill jag tacka Er å alla kvinnors vägnar hela mitt hjärta!“

Petra ser det som en utmärkt julklapp:

“Tusen tack för gratiserbjudandet på prenumerationen för premium news 55.

Jättefin julklapp då ekonomin är katastrofal.”

Ulla berättar om sin bakgrund och vad News55 innebär för henne:

“Själv har jag minimal pension då jag efter ett blandat arbetsliv inom industri och skola, markservice åt familjen och senare eget företag inom ffa produktutveckling och uppfinnarverksamhet, inget man kan ta ut någon rejäl lön på!

Jag uppskattar news55 och följer det regelbundet. Gillar att ni står upp för oss äldre-aktiva.”

News55 är överväldigad över responsen och känner stor tacksamhet över att kunna glädja läsarna. Chefredaktör, Fredrik Lundberg, utvecklar:

– Det är så roligt att vår gest uppskattas och vi kommer att fortsätta stå upp för alla 55-plussare i Sverige.

Annons

Annons

Rikard Jansson
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova vårt medlemskap i en månad för endast en krona!