Roger Pontare drabbad av okänd sjukdom

Celebriteter, Hälsa, Inrikes, Människor, Sjukvård, Vård och omsorgNews55

Roger Pontare, 66, drabbades för två år sedan av en allvarlig hudinfektion som läkarna ännu inte har kunnat fastställa orsaken till. I TV4:s "Malou efter tio" berättar artisten om livet med sjukdomen. – I slutet nu när man har gått till så många läkare börjar man nästan våndas för deras skull, säger Roger Pontare till Malou von Sivers.

Siri Hill

Annons

Annons

Under två års tid har artisten Roger Pontares läkare testat i princip allt utan att ha nått någon som helst framgång med att komma tillrätta med artistens hudinfektion, det rapporterar Expressen.

– I slutet nu när man har gått till så många läkare börjar man nästan våndas för deras skull. Man vill att de ska känna att de kan göra något. Det blir nästan så att jag tar på mig ansvaret, säger Roger Pontare till Malou von Sivers i TV4:s program ”Malou efter tio”.

      LÄS MER: Nanne Grönvall tillbaka efter sjukskrivning

”Man vill ju visa sig stark”

Det var i samband med en ansiktsbehandling som Roger Pontare drabbades av en allvarlig hudinfektion.

– När jag skulle gå ner och äta frukost var jag totalt uppsvullen. Ovanför ögonen var det väldigt stora påsar och under lite mindre påsar, säger han i ”Malou efter tio”.

Ja, det är nästan svårt att känna igen Pontare eftersom hans ansikte är så pass uppsvullet. Nu har sångaren uppsökt den alternativa vården.

– Då vänder man sig kanske mer till alternativ medicin, så får man se vart det bär, säger han till Malou von Sivers och fortsätter:

– Man vill ju visa sig stark och frisk och inte ha några åkommor.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Siri Hill
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons