News55

Så hyllar Homeland-stjärnan sin döda fru

Artikelbild
Rikard Jansson
Rikard Jansson
Uppdaterad: 20 apr. 2021Publicerad: 20 apr. 2021

Damian Lewis, huvudpersonen i den kultförklarade Homeland-serien, som bland annat visats på SVT hyllar sin bortgångna fru Helen McCrory, publicerade i Sunday Times.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Helen McCrory som spelat roller i bland annat Peaky Blinders, Harry Potter och James Bond, dog i sviterna av sin cancer, 52 år gammal.

Hennes make Damian Lewis, hyllar sin fru bland annat genom att skriva att hon “till och med var mer briljant som människa än hon var som skådespelare”, återrapporterar Aftonbladet.

”Hon har inte visat någon rädsla, ingen bitterhet eller självömkande, hon ingöt oss bara med modet att gå vidare och insisterade på att ingen skulle vara ledsen, för hon var lycklig. Hon gör mig förbluffad. Hon har varit en meteor i våra liv”.

Han skriver också; ”Jag har aldrig känt en person som kunnat njuta så mycket av livet. Hennes förmåga att leva i nuet var inspirerande. Hon var inte intresserad av navelskåderi. Hon hade inget eget intresse av självreflektion; hon trodde på att se utåt, inte inåt. Därför kunde hon lysa upp andras liv så starkt”

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Rikard Jansson
Rikard Jansson

Ekonomireporter på News55 med särskilt fokus på målgruppen 55+

Rikard Jansson
Rikard Jansson

Ekonomireporter på News55 med särskilt fokus på målgruppen 55+

ANNONS