A-
A+

Så lever "Väder-Tone" idag"

Tone Bekkestad
Celebriteter, TelevisionNews55

Den populära tv-meteorologen Tone Bekkestad har lämnat rutan och lever idag ett liv nära naturen i Norge. Det berättar hon i en intervju med Expressen.

Sarah Carlsson

Tone Bekkestad, 53, var en av TV4:s mest älskade meteorologer, men 2011 lämnade hon både Sverige och tv-världen.

Bekkestad bor idag utanför Oslo, i ett egenbyggt och klimatsmart hus tillsammans med partnern Frithiof och hunden Sara. Hon har även bonusbarn, men de är numera utflugna.

– Jag tycker att vi har ett fantastiskt hus. Ja, kunde nästan inte bott bättre. Vi har en fantastisk utsikt från huset och har jättebra grannar. Vi har det fantastiskt fint här och precis när man går ut utanför huset så är det väldigt öppet, natur i princip, berättar hon för Expressen.

Den tidigare tv-profilen har kvar sitt intresse för natur och klimat och arbetar med att fånga in koldioxid, en metod för att minska utsläpp. Hon medger dock att hon saknar tiden i Sverige.

– Jag saknar Stockholm och jag saknar tiden på TV4. Det gör jag. Ibland kan jag känna lite ”gjorde jag rätt i att sluta och göra något annat?”. Samtidigt har jag haft väldigt roligt med de andra sakerna jag har gjort, säger hon.

Sarah Carlsson
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.