News55

Shirley Clamp: "Saknar dig så ofantligt"

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 18 juli 2022Publicerad: 18 juli 2022

Nyligen drabbades Shirley Clamp av en stor förlust och en bottenlös sorg. Nu berättar hon vad som hänt.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Sångerskan Shirley Clamp, 49, blev övergiven av sin pappa redan innan hon föddes och träffade honom bara sporadisk under sin uppväxt. Däremot har mamma Anita alltid funnits där och varit både mamma och pappa.

– När jag föddes var han inte kvar. Vi träffade honom när han kände för det och åkte till någon stad, där han bodde med någon ny flickvän. Vi gick på kinarestaurang, käkade pizza och gick på bio och Holiday on ice. Sedan åkte man hem till Viskafors. Jag var mammas flicka och tyckte väl att det var en rolig kille, som vi hälsade på och gjorde kul saker med, har hon berättat i Hemmets Journal.

Sångerskan har alltid stått sin mamma nära så därför var det ett hårt slag när Anita nyligen gick bort. Shirley skrev ett känslomässigt inlägg på sitt instagramkonto nyligen och fick mycket stöd av både fans och vänner.

Nu orkade du inte mer lilla mamma Jag är förkrossad. Saknar dig så ofantligt. Så kom sorgen. Bottenlös. Den slår omkull mig och jag faller så djupt. Jag var inte medveten om att jag hade den förmågan. Att känna så här mycket. Att gråta så här mycket och att gå vilse så här ofantligt.

Vem är jag utan dig? Du var min trygghet. I väldigt mycket var du min guide utan att du ens visste om det

Du som stadigt stod kvar genom alla stormar som prövade dig. Du, stark och modig. Hur gör jag nu? Vem ringer jag när livet blir tufft ibland? Vilken riktning går jag åt i livet utan dig? Ibland när du ringde kunde jag inte svara. Visste att det skulle bli ett långt samtal om allt och inget. Hade inte tid. Nu önskar jag inget hellre än att du ska ringa. Jag skulle säkert säga: Varför pratar du så högt?

Jag skulle säkert säga att vi ska hitta en dag då vi snart kan ses för jag går sönder om vi aldrig mer får göra det. Jag skulle vilja säga förlåt för massa saker och få dig att förstå att allt är ok. Allt är bra. Jag skulle definitivt säga: Jag älskar dig

Sov gott nu lilla mamma.  Jag ska försöka fortsätta utan dig”

ANNONS

Flera av Shirleys kollegor har uttryckt sitt deltagande i sorgen genom att kommentera inlägget.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS