News55

SVT-profilens tunga sorg: ”Vad farao hände?”

Dramatiken före vigseln i SVT: “Han har stuckit”
Det blev en extra nervpress i SVT då ett av paren i "Gift vid första ögonkastet" skulle mötas vid altaret. Arkivbild: TT
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson
Uppdaterad: 12 nov. 2021Publicerad: 12 nov. 2021

Programledaren är i sorg efter det tragiska dödsfallet. Det skriver hon på Instagram.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Programledaren och utrikeskorrespondenten Carina Bergfeldt berättar om familjens sorg. För bara två veckor sedan fick de beskedet att Bent, Carina Bergfeldts svärfar, hade sex tumörer i hjärnan. 

”Vi är alla fortfarande lite i ett stadie av ”vad farao hände?”. Det har inte ens gått två veckor sedan en magnetröntgen visade sex tumörer i hjärnan och strålning sattes in direkt. Tyvärr hjälpte inte behandlingen, och i förrgår kväll fick vi beskedet att det inte fanns något att göra”, skriver Bergfeldt på Instagram

Nu har hennes svärfar somnat in. Maken Jesper har förlorat sin pappa och sonen Hamilton sin farfar. Men innan dess hann Carina sägra några sista ord av tacksamhet till Bent. 

”Jag tackade honom för att han har uppfostrat den bästa människan jag vet, och fyllt honom med värderingar jag beundrar. Jag sa till honom att jag hoppas att jag kan göra åtminstone ett hälften så bra jobb med min son som han gjorde med sin. Och jag sa till honom att han skulle flyga fritt, till en plats där hans fru väntar och där tumörer är pärleportförbjudna. Jag hoppas att han är där nu”, skriver Bergfeldt.

Foto: Staffan Löwstedt / SvD / TT

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

ANNONS