News55

SVT-programledare plågad av corona i 100 dagar

SVT
Sveriges Television. Arkivbild.
Rikard Jansson
Rikard Jansson
Uppdaterad: 10 juli 2020Publicerad: 10 juli 2020

Programledare på SVT har fortfarande hälsoproblem efter att ha fått corona för 100 dagar sedan.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

TV-profilen Lasse Kronér är en av de många tusentals svenskar som drabbats av coronaviruset. Trots att det gått över 100 dagar sedan han drabbades av smittan är han fortsatt hälsoproblem i kölvattnet av viruset.
“Man vaknar på morgonen som vanligt spyfärdig, klumpen i halsen har inte givit med sig över natten som innehåller ett par andningsstopp, men man kräks inte, man bar känner sig som man är på väg att göra det. Lungorna kämpar, och dom är som en maratonlöpares på upploppet. Man får inget syre och fast man försöker och fast man kämpar får man inte in tillräckligt”, skriver han i ett inlägg på Facebook.

Den folkkära artisten har fått ställa in inspelningar av “Doobidoo”, ett program som han sedan flera år är programledare för.
“Värken i bröstkorgen är inte sådär galen längre. Febern har lämnat och dom där hostattackerna som fick mig att bli liggande kvar på golvet, är ett minne blott”, skriver han vidare.

Han uppger i en intervju med Aftonbladet att han i dialog med läkare fått klart för sig att det kommer att ta lång tid att återhämta sig från coronaviruset. Kronér betonar också att det går åt rätt håll. Den senaste tiden har han också kunnat arbeta både med “Doobidoo” och “Årets sockerbagare”.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Rikard Jansson
Rikard Jansson

Ekonomireporter på News55 med särskilt fokus på målgruppen 55+

Rikard Jansson
Rikard Jansson

Ekonomireporter på News55 med särskilt fokus på målgruppen 55+

ANNONS