A-
A+

Världsstjärna ställer in turné: ”Jag är inte redo ännu”

Celebriteter, Kultur & NöjeNews55

På grund av svåra hälsoproblem tvingas en världsberömd artist att återigen ställa in sin turné, det rapporterar SVT.

News55

Annons

Konsertarrangören Stockholm Live meddelar på sin hemsida att den världsberömda och hyllade sångaren Céline Dion för tredje gången ställer in sin turné. Den kanadensiska artisten skulle bland annat ha uppträtt på Friends arena i Stockholm i slutet på sommaren. 

SVT skriver att tidigare har spelningarna skjutits upp två gånger, då på grund av pandemin. Denna gång flyttas de dock fram på grund av att sångerskan lider av hälsoproblem. Enligt arrangören så har Céline Dion behandlats för ihållande och grava muskelspasmer som gör att hon inte kan uppträda. I ett uttalande skriver hon att hon gör allt hon kan för att bli bättre: 

”Jag längtar så, men är inte redo ännu. Jag gör mitt bästa för att komma tillbaka till den nivå som krävs för att jag ska kunna ge allt under mina konserter, då ni förtjänar det”. 

Sångerskans hälsoproblem gör att samtliga europeiska konserter som är en del av hennes världsturné ”Courage world tour” flyttas fram till år 2023. Spelningen på Friends arena kommer att arrangeras den 30 september 2023. 

Text: Jessika Bouveng

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.