Vad har hänt, SAS? Utsökt gravlax och goda räkor på dagens europaflygning. Så skönt att bli glatt överraskad!
ANNONS
Mest läst i kategorin
Många – jag också – har gnällt på de där nya matlådorna som serveras hos SAS. Senast fick vi en tveksam sallad, mängder av trist cous-cous och quinoa och en bit snustorr varmrökt lax. Men i dag! God gravlax och fina räkor och utmärkt fräsch blandad sallad, där varenda strimla var ursprungsdeklarerad (kål från en gård på Öland, grönsallad från Skåne osv) -och till detta en spännande dressing på rabarber, hallon och svensk rapsolja. Samt varma, goda nybakade bröd med ekologiskt smör.
Och bubbelvin i riktigt glas, jo jag tackar…
Fortsätt så SAS, så ska i alla fall inte jag gnälla mer!
(Vart är vi på väg? Svar i morron!).
Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS
Senaste nytt
ANNONS