Så här års brukar jag – lite uppgivet – efterlysa ekologiska jordgubbar. “Det går inte”, “det är för svårt att odla ekogubbar”, brukar producenterna svara.
![](/_next/image/?url=https%3A%2F%2Fnews55.fra1.cdn.digitaloceanspaces.com%2Fuploads%2F2024%2F04%2F007-24.jpg&w=1200&q=75)
![Ulf Elfving](/_next/image/?url=https%3A%2F%2Fnews55.fra1.cdn.digitaloceanspaces.com%2Fuploads%2F2024%2F04%2FUlf-Elfving-300x278.jpg&w=1200&q=75)
Ulf Elfving
Uppdaterad: 13 juni 2018Publicerad: 13 juni 2018
ANNONS
ANNONS
Mest läst i kategorin
Men visst går det! I alla fall på Gotland. Kolla här vilka fina, KRAV-märkta jordgubbar jag hittade på Cajsa Warg i Stockholm i dag:
Dyra? Javisst. 79 kronor litern. Ungefär dubbelt upp mot de vanliga, besprutade. Men njutningen var med än dubbel!
Och de små, vattniga belgiska vi köpte för tio kronor tidigare i veckan fick duga till sylt.
Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS
Senaste nytt
ANNONS