Bara ett litet midsommar-ps: Våra gäster skulle vända i dörren om inte den här stod på bordet - varje år!


Ulf Elfving
Uppdaterad: 21 juni 2018Publicerad: 21 juni 2018
ANNONS
Mest läst i kategorin
Marinerad böckling. Enkelt. Gott. Snapsvänligt. Rensa ett par böcklingar noga. Lägg i en skål hackat syrligt äpple, hackade inlagda rödbetor, hackad färsk gul lök och några matskedar kapris. Tillsätt 1 dl olivolja, 2 msk rödvinsvinäger, 1 msk senap, pressad citron, salt och peppar. Rör runt och vänd sen ner bitarna av böckling. Klart. Servera med hårt bröd och gärna ovannämnda dryck.
Kan f.ö. ätas alla andra helger också. För att inte säga alla andra dagar. Skål och kram!
Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS
Senaste nytt
ANNONS