News55

Petra Marklunds svar på kritiken från Malmsjö

Artikelbild
Foto: Vilhelm Stokstad / TT
Axel Ellung
Axel Ellung
Uppdaterad: 21 juli 2015Publicerad: 21 juli 2015

Allsångsveteranen Jan Malmsjö riktade igår en känga till "Allsång på Skansen". Nu svarar programledaren Petra Marklund på kritiken.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Inför sin medverkan i “Lotta på Liseberg” i TV4 igår kritiserade Jan Malmsjö det konkurrerande  SVT-programmet.

– Det är underbart med allsång. Men när jag tittar på “Allsång på Skansen” är det mer pop än allsång. Det ska ju vara svenska härliga låtar, sa han då.

Nu svarar allsångsprogramledaren Petra Marklund inför kvällens sändning.

– Vi har en jättebra mix. Men alla tycker olika, så är det verkligen och så kommer det alltid vara, säger hon till Expressen.

Bland News55:s läsare har går diskussionen het om de två allsångsprogrammen efter Malmsjös uttalande om att det är för få svenska låtar.

“Håller med Jan Malmsjö. Var länge sedan jag såg programmen nu, de har inte alls passat min musiksmak. Verkar som om de riktar sig mot gapiga ungdomar nu för tiden.” skriver Ulla Svensson på News55:s Facebooksida.

Hon får medhåll av Christina Carlson som skriver “Jag tittar inte alltid men föredrar Lotta på Liseberg. Hon är proffsig som programledare och jag har en känsla av att hon har fler artister som passar oss i mogen ålder…en aning mindre rap och skuttande pojkbandsartister.”

Andra invänder och tycker inte att det är konstigt att musiken i programmet har blivit mer modern. “Klart som korvspad att olika generationer inte gillar samma! Gäller det mesta och konstigt vore det annars.” skriver Anders Caesar på Facebook.

ANNONS

Under tisdagen kommer Ulrik Munther, Dinah Nah, Ida LaFontaine, Mikael Wiehe, Lasse Stefanz och Kjell Lönnå och Sundsvalls kammarkör att gästa Sollidenscenen.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS