News55

Trafikrekord på News55 – över 100 000 sidvisningar på en dag

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 01 juni 2017

Lagom till att noteringsprocessen dragit igång når News55 nytt sajtrekord med över 100 000 sidvisningar på en dag och nästan 1,7 miljoner sidvisningar under maj

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det är snart två år sedan News55 lanserade sin nyhetssajt och nu när bolaget ansökt om notering på NGM Nordic MTF har sajten slagit nya trafikrekord. Sista veckan i maj landade på 156 000 unika besökare och igår hade sajten 112 000 sidvisningar – vilket är det bästa i bolagets historia.

– Det är fantastiskt roligt att vi slår flera sajtrekord under maj. I samband med att vi inledde vår spridningsemission har vi märkt av ett markant ökat intresse för vår verksamhet, säger News55:s medgrundare Artur Ringart.

      LÄS MER: News55 arrangerar festival för seniorer

Utöver News55:s spridningsemission och kommande listning på NGM Nordic MTF har bolaget presenterat flera spännande nyheter under maj. Bland nyheterna är att SVT-profilen Marianne Rundström blir ny krönikör och föreläsare på News55 och att bolaget startar det nya eventkonceptet News55 Seniorfestival.

– På några få år har vi gått från möten vid Arturs köksbord till en populär sajt och att vara Sveriges största mässarrangör med seniorer som målgrupp. Dessutom ger vi i år ut 30 mässtidningar och ett antal magasin. Det är klart att man blir väldigt stolt över det vi tillsammans har åstadkommit, säger Fredrik Lundberg, bolagets VD och andra medgrundare.

Det stora intresset märks även på bolagets investerarsida, där tusentals redan varit inne och läst om erbjudandet. Mer information om investeringserbjudandet finns på news55.se/invest. Sista dag för teckning av aktier i News55 är måndagen den 5 juni.

      LÄS MER: Marianne Rundströms nya uppdrag – krönikör och föreläsare hos News55

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS