News55

Vinn biljetter till Nordea Masters den 4:e juni!

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 29 maj 2016Publicerad: 29 maj 2016

Den 2-5 juni 2016 avgörs Nordea Masters på Bro Hof Slott utanför Stockholm – det enda stoppet i Skandinavien på Europatouren. Just nu kan du som är medlem i Club55 vara med och tävla om biljetter!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Gillar du golf? Då är du inte ensam. News55, i samarbete med Emirates, ger dig nu möjligheten att vinna två biljetter till Nordea Masters, lördagen den 4 juni. Vi korar totalt fem vinnare av tävlingen.

Så här enkelt är du med och tävlar

1. Om du inte redan är medlem, registrera dig och gör oss sällskap i Club55 här.

2. Svara på frågorna nedan och skriv en kort motivering till varför just du ska vinna.

3. Mejla dina svar samt motivering till [email protected] senast tisdag 31 maj kl 23.59. Skriv “Nordea Masters” i ämnesraden och glöm inte att uppge namn, adress och telefonnummer.
Observera att du måste vara registrerad medlem i Club55 för att kunna delta.

Tävlingsfrågor

1) På vilken prestigefull bana spelar Dubai Desert Classic som är en del av Europatouren?

2) Hur ofta flyger Emirates från Stockholm till Dubai?

ANNONS

 

Villkor

Tävlingen pågår till 2016-05-31 kl 23:59. Vinnarna koras av en jury bestående av medarbetare på News55. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.


Mer om flygbolaget Emirates

Emirates, som är ett av de snabbast växande flygbolagen i världen, flyger till 150 destinationer i 80 länder över sex kontinenter. För de golfsugna kan vi passa på att nämna att Emirates bland annat flyger regelbundet till Dubai. Fina golfbanor och ett stabilt klimat gör Dubai till en perfekt destination för en golfresa!

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS