News55

Här är Tommy Nilssons besked som 62-åring

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 23 mars 2022

Tommy Nilsson ligger inte på latsidan. Nu blir han pappa för sjätte gången och även gammelmorfar samma år.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Storken är generös. Artisten Tommy Nilsson, 62, väntar sitt andra barn med sambon, musikalstjärnan Linda Olsson, 41. Sedan tidigare har de sonen Tim, 10, och som grädde på moset blir även sångaren gammelmorfar då barnbarnet Robin  ska få sitt andra barn.

Tommy har, i äktenskapet med Malin Berghagen, barnen Linn och Isak och som tonåring fick han dottern Angelica med ex-flickvännen Susanne. Tommy har också sonen Kalle med framlidna ex-flickvännen Cathrine som gick bort i cancer för några år sedan.

Han blev pappa för första gången som 19-åring vilket han tidigare berättat om.

– Jag var alldeles för ung, naturligtvis. Vi var inte tillsammans heller jag och den tjejen och jag jobbade dessutom i ett annat land så de första åren träffade jag inte min dotter så mycket. Det kämpade jag med sen, att återupprätta en kontakt med min äldsta dotter, och nu har vi en bra kontakt, har Tommy berättat i en tidigare intervju med Aftonbladet.

Nu, med ålder och erfarenhet i bagaget kan han helt fokusera på tillökningen och familjen verkar lyckliga av allt att döma på de bilder på magen som sambon Linda postat på sitt Instagramkonto.

”Vi är väldigt lyckliga och detta är en stor present i denna märkliga tid”, skriver Linda Olsson i ett sms till tidningen Femina om graviditeten medan Tommy ännu inte uttalat sig.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS