News55

Tilde de Paula Eby om förändringen: "Redan pratat med barnen"

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 04 maj 2022Publicerad: 04 maj 2022

Tilde de Paula Eby vilar inte på lagrarna. Hon har stora planer i november och har redan involverat barnen i förändringen

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Efter fem-profilen och numera innehavare av egna talkshowen ”Tilde”, Tilde de Paula Eby, 49, står mitt i livet och har en 25-årig Tv-karriär bakom sig. Hon är en av våra mest etablerade och rutinerade programledare, känd för sin genuina nyfikenhet till sina gäster.

Privat lever hon med artisten Thomas Eby, sångare och trummis i kultbandet Hoffmaestro. Paret träffades för 13 år sedan och i november firar de 10 år som gifta, då fyller även programledaren 50 år och Tilde har storslagna planer då hon vill förnya bröllopslöftet.

Ännu är inget bestämt men hon har varit noga med att berätta för barnen om förändringen men tror de är mest glada för den kommande bröllopsresan.

– Jag ska faktisk fråga om han vill gifta om sig med mig. Jag har redan pratat med barnen om det, och de tycker att det är en toppengrej. Fast de är i och för sig mest intresserade av att få följa med på bröllopsresan i efterhand, enligt Svensk Damtidning.

Att hon åldras stör henne inte det minsta. Hon pratar ofta om hur tacksam hon är över livet och att det inte är någon självklarhet hur länge hon får finnas kvar. Något som förstås präglar hennes syn på att bli äldre.

Att ständigt vara nyfiken och utforska sin relation är också något som är viktigt för Tilde, att inte ta sin partner för given utan ständigt hålla relationen levade.

– Jag tror på mycket på närhet och intimitet och att man måste supporta och stötta varandra, fortsätta vara ett kärlekspar och inte bara bli en egen enhet, har hon berättar för News55 tidigare. 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS