News55

Britt Ekland tvingades av flyget innan start

Artikelbild
STOCKHOLM 20130904
Linnéa Wallin
Linnéa Wallin
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 08 juni 2017

Det var när Britt Ekland, 74, skulle flyga till Stockholm från Los Angeles som något gick snett och hon tvingades att avlägsna sig från planet, det skriver Daily Mail.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Britt Ekland – känd för sin roll som Bondbrud i Mannen med den gyllene pistolen och medverkan i den svenska realityserien Hollywoodfruar – skulle resa från Los Angeles till Stockholm med sin hund David Bowie. Väl på planet visade det sig att flygbolaget inte hittade deras bokning i första klass, något som ledde till att Britt och hennes fyrbenta vän blev tvungna att lämna planet, det rapporterar Daily Mail.

      LÄS MER: Hollywoodfrun tvingas bevisa att hennes mamma lever

Obekvämt för både hunden och Britt

Flygbolaget KLM hade skickat en bokningsbekräftelse men kunde inte hitta den och planet som Britt Ekland skulle resa med var dubbelbokat. Felet uppdagades först då en annan passagerare kom för att sätta sig på hunden David Bowies sittplats.

– Det var ganska obekvämt för både Bowie och Britt. För att inte tala om pinsamt, säger en person på plats till Daily Mail.

Eftersom Britt inte ville resa utan sin fyrbenta vän valde hon i stället att vänta tills nästa flyg skulle gå och ta det i stället, något som KLM bekostade. I väntan på nästa plan hann Britt lägga ut en bild på Instagram med texten:

”Flyget som aldrig blev av. Avslängd av KLM och satt på Air France i stället. Inget trevligt beteende av KLM”.

Nästa bild på Instagram visar hunden David Bowie som sitter intill Britts säte på Air France med texten: “Äntligen på väg, det har varit ett äventyr men dock inte ett bra sådant, det är bara att gilla läget! Trevlig resa!”.

ANNONS

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS