News55

Försvunnen flicka hittad död – pojke anhållen

Kropp hittad i Marks kommun vid sökande efter försvunnen 17-årig flicka – misstänkt mord
TT/News55
TT/News55
Uppdaterad: 19 mars 2024Publicerad: 19 mars 2024

Den tonårsflicka som försvann i Marks kommun har hittats död. En 17-årig pojke sitter anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Strax efter klockan 20 på måndagskvällen meddelade polisen att en död person hittats under sökarbetet och att en person anhållits misstänkt för mord.

Den 17-åriga flickan sågs senast vid sin skola vid 14.30 i torsdags. Strax efter klockan 20 på måndagskvällen hittade polisen en död person – vilken på tisdagen identifierades som den försvunna flickan.

Skulle du vilja anlita erfaren arbetskraft? Klicka här.

En 17-årig pojke sitter anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord, vilket P4 Sjuhärad först rapporterade. Han nekar till brott.

Åklagaren Nina Friman Björk uppger för P4 att hon inte kan gå in på eventuell dödsorsak eller vilken relation den misstänkta pojken kan ha haft till flickan.

Polisen uppgav på måndagskvällen för Aftonbladet att det var efter förhör med den misstänkte som sökinsatsen riktades in mot ett visst område.

Närmare än så vill polisen dock inte kommentera fallet än.

— Vi hoppas kunna gå ut med mer information under dagen. Men jag kan inte säga mer än det just nu, säger August Brandt, presstalesperson vid polisen.

ANNONS

Polisen har spärrat av platsen där kroppen hittades och en brottsplatsundersökning har genomförts.

Jens Bornemann/TT

Är du senior och skulle vilja jobba extra? Klicka här. 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS