News55

Så görs långkörare i TV4 om – programledare petas

Artikelbild
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 04 dec. 2023

Ett populärt program i TV4 förändras, bland annat i form av nya programledare och nytt namn.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Agneta Sjödin slutar som programledare för “Agnetas nyårskarameller” i TV4. Det blir istället den nya duon Edvin Törnblom och Tilde de Paula Eby som kommer att leda programmet, där tittarna får en tillbakablick på året som gått med minnesvärda och dråpliga klipp.

Är du senior och skulle vilja jobba extra? Klicka här.

I ett sms till Expressen skriver Agneta Sjödin att det inte var hennes beslut att hoppa av.

”Det är 4:ans beslut helt och hållet. Inte mitt. De ville göra förändringar”, skriver hon och utvecklar mer på Instagram:

”TV4 bestämde sig för att de vill göra förändringar i programmet. Jag vet att Tilde och gänget kommer göra ett superjobb Så ni kan med säkerhet se framemot ett kanonprogram, traditionen lever vidare”, skriver Sjödin i ett inlägg.

Byter namn

Underhållningsprogrammet görs om på flera sätt, bland annat byter det namn till “Nyårskaramellerna” och blir 30 minuter längre.

Agneta Sjödin försvinner dock inte helt från programmet. Hon dyker upp som gäst för att dela med sig av sina personliga favoriter från karamellarkivet.

ANNONS

Andra som kommer att gästa “Nyårskaramellerna” är bland andra Robert Gustafsson, Marko & Irma, Babben Larsson, David Sundin, Anders Lundin och David Hellenius.

“Dessutom bjuds det på spännande nyheter inför 2024 med exklusiva förhandstittar från bland annat Bäst i test, Marko & Irma och Morran och Tobias. Det blir också liveframträdanden med Carola och Omar Rudberg”, skriver TV4 i ett pressmeddelande.

Skulle du vilja anlita erfaren arbetskraft? Klicka här.

Programmet sänds den första januari klockan 20:00 på TV4 Play och TV4.

ANNONS
Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

ANNONS