News55

Deltagare i TV4 greps - lämnar plötsligt inspelning

Artikelbild
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 31 mars 2022

Mitt under inspelning åtalas en deltagare och lämnar programmet. Det rapporterar Aftonbladet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Favorittippade Daniel Granlund lämnar onsdagens program av Robinson. Anledningen är att han mitt under inspelningen i Dominikanska Republiken åtalades för narkotikabrott. I december 2020 greps han av polis med över 1,5 kilo cannabis i en ryggsäck.

Rättegången genomfördes under hösten 2021, efter inspelningen av Robinson. Granlund hävdade då att han trodde att han fraktade industrihampa i väskan, inte marijuana.

I november 2021 dömdes Daniel Granlund till åtta månaders fängelse för innehav och transport av narkotika, skriver Aftonbladet.

Enligt Gustav Carlsson, exekutiv producent för ”Robinson” på TV4, kände kanalen inte till fängelsedomen när programmet spelades in.

– I det här fallet fick vi inte reda på att deltagaren var misstänkt för ett brott. Det var ingenting han berättade för oss och han valde själv att lämna inspelningarna. Han dömdes senare, långt efter att våra inspelningar var avslutade, och den domen kom inte till vår kännedom förrän uppgifterna publicerades i medier i veckan, säger Carlsson till tidningen.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

ANNONS