News55

Skavlan firar 20 år som talkshow-värd - "Jag var alldeles för ung"

Artikelbild
Gabriella Lahti
Gabriella Lahti
Uppdaterad: 12 nov. 2015Publicerad: 12 nov. 2015

Berättar i Kommunikationspodden att han ibland saknar en sidekick och fördelen med att bjuda på en öl i bakom kulisserna.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Fredriks Skavlans program är nu inne på sin trettonde säsong och han firar 20 år som talkshow-värd. I Kommunikationspodden berättar han om den första tiden som programledare.

– Men jag var alldeles för ung. Och det var egentligen första gången jag var på TV. Det gick ganska bra, men jag kände mig som en rookie. När man är värd för en talkshow så ger det lite mer att vara äldre. Men det handlar egentligen inte om ålder, utan om erfarenhet och vad du har med dig in i intervjusituationen, säger Fredrik Skavlan till Kommunikationspodden.

Saknar en sidekick

Han berättar vidare att han ibland saknar en sidekick i studion. Dock skulle det kanske göra hans jobb svårare.

      LÄS MER: Postkodmiljonären söker programledare

– Då hade jag behövt begränsa mig i hur mycket jag kan göra. Det blir svårare att göra emotionella intervjuer, eller väldigt personliga intervjuer, om man har någon till med som kanske har roliga kommentarer – det känns bara konstigt.

I podden, med programledare Max Landergård, berättar Fredrik Skavlan också att han alltid känt sig gammal, fördelen med att bjuda på bira i “green room” och att de största gästerna ibland kan ge svar utan själ.

Här kan du lyssna på hela intervjun:

ANNONS

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS